Nyt medlem?


Ved spørgsmål vedrørende medlemskab mail eller ring til Kristine Arnborg Pedersen, mobil 2889 0458 eller Hans Jespersen, mobil 2185 1548.
Medlemsskab er altid for 1 år af gangen gældende fra den dag kontingentet betales.

Triathlon ...også en sport for dig.

Alle såvel kvinder som mænd med lyst til at motionere sammen med andre kan være med i Holstebro Triathlon Klub.
Holstebro Triathlon Klub er det naturlige sted at komme når man ønsker  at blive bedre til at svømme, cykle og løbe. Selvfølgelig er det muligt at starte med en eller to discipliner, men mange af os tiltrækkes netop af afvekslingen fra at "tæske" baner i svømmehallen til at løbe en tur i skoven.

Vi har plads til dig, hvad enten du er motionist eller har store ambitioner med sporten. Træningen foregår niveaudelt, så alle har chance for at opnå optimale betingelser - en del begynder faktisk uden overhovedet at kunne svømme. Det gælder om at sætte sig mål og træne hen mod dem. En del medlemmer fra klubben har gennemført "ironman-distancen" mens vi stadig er medlemmer, som ikke vil drømme om at kæmpe os gennem denne prøvelse, men derimod nøjes med meget kortere distancer som eks. en ¼. En kvart "jernmand" bliver en triathlet ved først at svømme 950 meter, dernæst cykle 45 kilometer og afslutte med 10,5 km. løb. Der arrangeres stævner rundt omkring i Danmark helt ned til 1/10 IM, som er 400 meter svøm, 18 km cykling og 4,2 km løb.  

Udover triathlonstævnerne deltager klubbens medlemmer bl.a. i div. motionsløb, marathonløb, mountainbikeløb, åbenvand svømmestævner samt duathlonstævner (cykling og løb).

En træningsaften kan også bestå af sociale klubarrangementer. Forskellige temaer kan tages op: kostvejledning, vejledning i hvilket udstyr der kunne være godt at anskaffe sig, samt andre forskellige trænerindslag. Derudover er der jo vintertræning, julefrokost og andre "hygge-indslag”, samt alternativ træning.
Er du interesseret i at vide mere, så mød op til svømmetræning tirsdag aften kl. 19.30 i Holstebro Badeland (indgang til Badeland tirsdag aften er den udendørs trappe) eller kontakt Kristine Arnborg Pedersen, mobil 2889 0458 - Hans Jespersen, mobil 2185 1548 for yderligere informationer.


Ønsker du medlemsskab af klubben skal du gøre følgende:
Du skal oprette en profil i Klubmodul, hvor du skal betale kontingent/licens. Det er også i Klubmodul , at du udskriver dit licenskort. Klubmodul er den hjemmeside, hvor alle danske triathlonklubber har deres medlemsregistrering.
Benytter du Facebook, vil du blive inviteret til vores side på facebook.
 
Klubbens kontonummer er 7670 0001101588Pasted Graphiclandbobanken_logoUlsted logo