Lidt om Holstebro Triathlon Klub


Holstebro Triathlon Klub er en af de yngste klubber i Holstebro. Stiftet i 1986 af en håndfuld mennesker, som havde fået øjnene op for den nye idræt, der kom stormende frem i begyndelsen af 80'erne. Klubben har idag ca. 65 medlemmer, men med plads til flere.

Klubben er lille men vågen, og medlemmerne deltager aktivt i stævner, både her i landet og i udlandet, såvel på elite- som motionsplan. De fleste stævner er på distancer, hvor også motionister har en mulighed for at deltage. Årligt på Kristi Himmelfartsdag, afholder klubben Holstebro Triathlon Stævne, hvor der hvert år kommer 200 deltagere.

Udover træning og konkurrencer er der også plads til sociale arrangementer og er har blandt andet, i de sidste år, været afviklet juleløb, julefrokost, klubture og aftener med både kaffe og kage men også foredrag, efterårs- og grillfest og selvfølgelig det årlige klubmesterskab med kåring af klubmester til klubmesterskabsfest.
Skulle du have lyst til at stifte bekendtskab med triathlon, er du velkommen til at møde op i klubben og prøve at deltage i træningen. Den første måned betegnes som prøveperiode og koster ingenting!

Se venligst under "Om klubben - kontaktpersoner" for personlig henvendelse.Pasted Graphiclandbobanken_logoUlsted logo