Cheftrænerens side


På siden her kan du finde tips til din styrketræning og dens faseinddeling, intensitetsoversigter for dine træningszoner og den aktuelle sæsonplan.

Lidt om Leif
Cheftræner Leif Lundstrøm
Leif er uddannet autoriseret professionsbachelor fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Holstebro 2005. Leif har siden sin eksamen arbejdet i privatpraksissektoren som selvstændig fysioterapeut på klinikker i Ørum, Nykøbing Mors samt Holstebro.
Leif har siden sin uddannelse videreuddannet sig til idrætseksamineret fysioterapeut med speciale i idrætsskader. Herudover kommer især specialisering inden for fødder, løb og såler i forbindelse med skoindlæg. Desuden har han en bred erfaring med Mckenzie, Maitland og Mulligan koncepterne.
På Flex Fitness fungerer han også som holdinstruktør på TRX og spinninghold.
En del af sin fritid bruger Leif på triathlon, hvor han bl.a. har gennemført 10 Ironman samt adskillige ½ ironman i både Danmark og udlandet. Hans sportslige højdepunkter må være DM sølvmedalje på ironmandistancen som agegrouper og udtagelse til agegrouplandsholdet i duathlon. Med sin baggrund som idrætsfysioterapeut, baggrundsviden indenfor idrætsfysiologi, diplomtræneruddannelse samt egen erfaring indenfor triathlon, cykling og løb har han gode kompetencer ift. coaching af atleter.Årsplan
Styrketræning
Styrketræning faseinddeling
ZoneintensitetPasted Graphiclandbobanken_logoUlsted logo