Svømning


Træningstider


Tirsdag 19.30-21.00 på 25 m baner med svømmetræner Mads Maj på kanten.
Vi mødes til fælles info kl. 19.25. Tirsdag er der fokus på teknik mm. Bane 1 og 2 er til HSC Master og de, der ikke svømmer program. Bane 3-8 er for de, der svømmer program. Bane 3 er de hurtigste - bane 8 de mindst hurtige. Vælg bane efter niveau. Følg trænerens anvisninger!

Tirsdag aften er der indgang til Badeland via den udendørs trappe til bagdøren. Efter træning tages banetorve op - ALLE hjælper med dette.

Torsdag 06.00-07.15 har vi bane 4 (50 meter). Ingen træner. Indgang via den udendørs trappe til bagdøren. Døren låses op senest 05.45.

Søndag 08.00-09.30 50 m baner på bane 1-4. Indgang søndag er via den indendørs vindeltrappe gennem receptionen.

Det er ikke muligt at tage venner og familie med til svømning, med mindre de ønsker at melde sig ind i klubben. Det er tilladt for tidligere medlemmer af HTK, der nu er medlem af andre triklubber at komme og "gæste-svømme" i forbindelse med ferier og lignende. Det er ligeledes tilladt for medlemmer af andre triklubber, at deltage i svømme - og fælletræning, hvis de i forbindelse med praktikophold, arbejde eller lignende er i Holstebro i en kortere periode.


Generelle svømmeregler
1. Alle hjælper med at tage banetov op af vandet efter træning.
2. Ved langbane (søndag) er der tov-samlere i materiale rummet, hvis der ikke ligger et langbanetov på kanten.
3. På alle baner svømmes højre om den sorte streg, hvis flere på banen. På den måde kan man overhale ved at svømme "midt    på den sorte streg".
4. Tirsdag mødes vi kl. 19.25 til fælles info på kanten. Kommer man efter træningens begyndelse hopper man i og tilslutter sig de øvrige på den bane.

TIL FÆLLESTRÆNING ER VI ATLETER PÅ ALLE NIVEAUER - LIGE FRA NY-BEGYNDEREN, DER IKKE KAN SVØMME 25 METER, TIL MESTERSVØMMEREN. DER ER PLADS TIL ALLE.
SÅ ER DU INTERESSERET I TRIATHLON, SÅ MØD OP PÅ KANTEN EN TIRSDAG AFTEN:-)Pasted Graphiclandbobanken_logoUlsted logo